LOQUILLO, EN CONCERT

Al 2018, quaranta anys després de la seua primera actuació, Loquillo torna als escenaris amb "40 anys de Rock and Roll Actitud", una gira que presentarà en la Plaça de Bous de València el 9 de novembre.

La seua primera aparició en un escenari va ser en el Cabaret Tabú de Barcelona al 1978. A continuació, al 1980, van nàixer "Loquillo y Los Intocables", amb els quals va arribar a gravar un disc i alguns singles. Junt amb Sabino Méndez va formar "Los Trogloditas", amb els que va tindre una carrera triomfal des del 1983 fins a la seua dissolució al 2007. Dotzenes d'èxits li van acompanyar i van convertir a "Loquillo y Trogloditas" en una banda mítica del rock nacional. Va ser amb l'edició de "Balmoral" al 2008 quan va seguir la seua carrera només amb el nom de "Loquillo", a més eixe any va ser nominat al Grammy Llatí en la categoria de Millor Àlbum de Rock Vocal."

El concert començarà a les 22:00 hores. Les portes s'obriran a les 20:30 hores. L'actuació de l'artista invitat serà a les 20:55 hores.

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del progenitor o tutor legal.

Pots comprar ja les teues entrades a: https://www.ticketmaster.es/event/loquillo- entradas/8805

PABLO LÓPEZ, EN CONCERT

El "Tour Santa Libertad" de Pablo López arriba a la Plaça de Bous de València el 22 de setembre. El cantant presentarà en directe el seu últim treball discogràfic "Camino, fuego y libertad". "Amb aquest disc he remenat tot, la meua vida, les meues històries, inclús, ma casa", afirma López.

El pati és el tema presentació que el propi artista descriu com "una cançó sense sostre. Una recerca de la llibertat genuïna i perduda amb la dissimulació de la maduresa. Quan un ha de despullar-se definitivament només pot fer-ho amb un esgarro, i això és aquesta cançó. A vegades es pensa per a escriure i a vegades es crida sense pensar".

Aquest nou àlbum amb 11 temes passa a marcar un abans i un després en la carrera de Pablo López i es convertix en el més íntim i emocional de la seua carrera, on destaca la màgia de les seues històries acompanyades per grans melodies i per la seua inconfusible manera d'acariciar el piano.

L'espectacle començarà a les 22 hores. L'obertura de portes serà a les 20 hores.

Informació sobre l'accés de menors: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats d'un adult.

Pots comprar ja les teues entrades a: https://www.ticketmaster.es/event/pablo-lopez-entradas/6193

 

MALUMA, F.A.M.E. TOUR

Maluma portarà el seu tour "F.A.M.E" a València al mes de setembre. Una gira que arrancava el 23 de març a Washington, DC i que es presentarà en més de 21 ciutats a través de tot Estats Units, incloent l'American Airlines Arena, a Miami, Madison Square Garden, a Nova York i the Forum, a Los Angeles.

L'espectacle del cantant colombià arribarà a València el 14 de setembre, on presentarà el seu tercer àlbum d'estudi, "F.A.M.E", que inclou temes en anglés. El xou oferirà cançons de hui i de sempre i promet no deixar indiferent a ningú.

Aquest tour ve precedit de dos apoteòsics a Espanya: "Pretty Boy, Dirty Boy", al 2016, en el que va vendre més de 30.000 entrades en set concerts i el recent "Maluma World Tour 2017", amb nou dates i 80.000 bitllets venuts. A causa d'això, la seua promotora, Planet Events, li va concedir dos premis per haver venut més de 100.000 entrades en 16 concerts, en menys d'un any.

El concert començarà a les 22 hores. L'obertura de portes serà a les 20 hores i per a la zona Premium, a les 19:30 hores.

Pots adquirir ja les teues entrades en: https://www.ticketmaster.es/event/maluma- entradas/7299

Informació sobre l'accés de menors: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats d'un adult.

 

Gala d'entrega dels trofeus taurins 2015

Els triumfadors de les fires de Falles i Juliol de 2015 van protagonitzar, l'11 de març de 2016, en la sala Alfons el Magnànim de La Beneficència, la gala de lliurament dels premis taurins de la Diputació, que va comptar amb la presència de Morante de la Pobla, Rafaelillo i Daniel Luque, el ramader Álvaro Núñez del Cuvillo i el mayoral del Ventorrillo, Enrique Sánchez, novilleros com Batolla i Cristian Climent, el rejoneador Andy Cartagena i banderilleros i picadores com José Antonio Carretero, Juan José Trujillo, Curro Javier i José Antonio Barroso.

La gala, presentada per Carlos Bueno i Ángel Berlanga, va comptar també amb la presència dels principals sectors d'afeccionats de la província i els especialistes dels mitjans de comunicació, que en la Fira de Falles que s'ha iniciat aquest divendres van a comptar amb un paper rellevant, en incrementar-se de forma considerable la seua presència en el jurat. Un jurat que passa de 18 a més de 40 membres, entre els quals estaran tots els periodistes especialitzats en assumptes taurins de la ciutat, els directors dels espais dedicats al bou en Canal+ i TVE, Manolo Molés i Federico Arnás, i els directors de les revistes nacionals de referència, cas de José Luis Benlloch, de Aplausos, i José Luis Ramón, de 6 Bous 6. 

Una altra de les novetats de la present fira i que s'espera mantenir en edicions venideres, és la reducció de 13 a 4 premis, la qual cosa busca concedir una major qualitat i serietat al certamen taurí, al costat de la professionalització i democratització del jurat. Així ho va avançar el diputat de la Plaça de Bous, Toni Gaspar, durant la seua intervenció en la gala de lliurament dels premis taurins del passat any. 
Els alumnes de l'Escola Taurina van participar de forma activa en el lliurament de guardons al costat del president del Consell Jurídic Consultiu, Vicente Garrido, el director general de Seguretat i Emergència, José Mª Àngel, el comissari cap de la Policia Autonòmica, Álvaro Rodríguez, el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Valderrama, i els diputats de la Corporació Toni Gaspar, Pepe Ruiz, Mercedes Berenguer, Conxa García, José Enrique Aguar, Mamen Peris, Mª Carmen Contelles, Miguel Bailach i Modest Martínez.

 

Premis de la Fira de Fallas 2015

 

Triunfador: El Juli

Millor faena:Morante de la Puebla

Millor estocada:Sebastián Castella

Millor bou:Juncoso, de Núñez del Cuvillo

Millor novillo:Gestor, de El Parralejo

Millor toreig de capa de matador:Daniel Luque

Millor toreig de capa de novillero:Varea

Novillero triomfador:Varea

Millor rejoneador:Andy Cartagena

Millor peó de brega:José Antonio Carretero

Millor parell de banderilles:Juan José Trujillo.

Millor Correguda y Millor picador:desiertos.

 

Premis de la Fira de Juliol 2015

 

Triunfador: Rafaelillo

Millor faena:Alejandro Talavante

Millor estocada:Manzanares

Millor bou:Asturiano, de Núñez del Cuvillo

Millor novillo:Hilandero, de El Ventorrillo

Millor toreig de capa de matador:desierto

Millor toreig de capa de novillero:Álvaro Lorenzo

Novillero triomfador:Cristian Climent

Millor rejoneador:Hermoso de Mendoza

Millor peó de brega:desierto

Millor parell de banderilles:Curro Javier

Millor picador:José Antonio Barroso

Pàgines