Altres notícies

FIRA DE FALLES 2019

La fira taurina de Falles de la Plaça de bous de València per a l'any 2019 oferirà huit corregudes de bous, un festeig de piques i dos corregudes de jònecs amb picadors en un cartell on destaquen Enrique Ponce, Román, El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano. La venda d'entrades soltes per a aquesta Fira de Falles de la plaça de bous de València començarà el dilluns 25 de febrer .

Pel que respecta a la renovació de l'abonament, continuarà comptant amb un 10% de descompte i es podrà realitzar entre el dimarts 5 i el dissabte 16 de febrer , totes dues dates incloses. Els nous abonaments, que tindran un 5% de descompte, es podran adquirir des del mateix dia 5 de febrer fins al 22 de febrer  de 10.00 a 14.00 i 17.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres i de 10.00 a 14:00h els dissabtes en les taquilles de la Plaça de Bous.

Com a novetat, si es renoven els abonaments per internet s'obtindrà un 5% addicional de descompte, per la qual cosa aquest quedarà fixat en un 15%.

L'abonament de Falles també compta amb la correguda de jònecs que se celebrarà a la plaça de bous de València en la Fira de la Verge l'11 de maig.

Quant als festejos populars fora d'abonament, el diumenge, 10 de març, a les 11.00 hores, se celebrarà el Campionat d'Espanya de Retalls de Bous; el divendres, 15 de març, a les 22.30 hores, tindrà lloc un Concurs de Ramaderies, amb les 12 millors; i el diumenge, 17 de març, a les 11.00 hores, la plaça de bous de València acollirà la XXIV edició del Concurs Nacional de Retalls, on estaran els millors retalladors.

Tots els festejos començaran a les 17.00 hores, excepte la correguda de piques del dia 19 de març, que tindrà lloc a les 11.30 hores i la correguda de jònecs de maig que serà a les 18.30 hores. 
 
 
CARTELLS DE LA FIRA DE FALLES 2019

Dissabte, 9 de març:
Erales de Daniel Ramos per a Jesús Moreno (E.T. Albacete), Jordi San José (E.T. València), Miguel Polope (E.T. València), Jorge Martínez (E.T. Almería), Rafael León (E.T. Màlaga), Emiliano Robledo (E.T. Aguascalientes ETMSA).
 
Diumenge, 10 de març:
Bous de Victorino Martín per a Rafaelillo, Octavio Chacón i Fortes.
 
Dilluns, 11 de març:
Jònecs de Guadajira per a Juan Cervera, Ángel Téllez i Francisco de Manuel.
 
Dimarts, 12 de març:
Jònecs de El Parralejo per a Diego San Román, Miguelito i Borja Collado.
 
Dimecres, 13 de març:
 Bous de Alcurrucén per a Álvaro Lorenzo, Luis David i Pablo Aguado.
 
Dijous, 14 de març.
Bous de Zalduendo per a Antonio Ferrera, El Fandi i López Simón.
 
Divendres, 15 de març:
Bous de Victoriano del Riu per al Juli, Roca Rey i Jesús Chover que prendrà l'alternativa.
 
Dissabte, 16 de març:
Bous de Juan Pedro Domecq per a Enrique Ponce, José María Manzanares i Paco Ureña.
 
Diumenge, 17 de març:
Bous de Jandilla per a Diego Urdiales, Sebastián Castella i Cayetano.
Dilluns, 18 de març (correguda mixta):
Bous de Los Espartares per a Diego Ventura i bous de García Jiménez per a Enrique Ponce i Toñete.
 
Dimarts, 19 de març (matinal):
Bous de Fermín Bohórquez per a Sergio Galán, Leonardo Hernández i Léa Vicens.
 
Dimarts, 19 de març (vespertina):
Bous de Fuente Ymbro per a Emilio de Justo, Román i Ginés Marín.
 

Dissabte, 11 de maig:
Jònecs de Montealto per a Adrien Salenc, Marcos i el triomfador de la Fira de Falles 2019.
 

 

dissabte, 9 març, 2019 - 17:00 a dimarts, 19 març, 2019 - 17:00
dissabte, 11 maig, 2019 - 18:30
Noticíes

Izal i la seua “Gira Autoterapia” arriben a la plaça de bous de València el pròxim 13 d'abril amb un nou muntatge i repertori que portarà als seguidors de la banda a viure una experiència musical durant més de dues hores de concert.

La imatge de gira està inspirada en el videoclip de la cançó “La increíble historia del hombre que podía volar pero no sabía cómo”. El videoclip parteix d'una idea de AfterliVe Films, que ha treballat en col·laboració amb Manuel Rubio i el seu capdavanter equip d'animació Hiru animation.

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

Aquest Nadal, i per primera vegada, arriba a València, La Nadalenca, un esdeveniment ubicat en la Plaça de Bous de València amb diferents activitats durant tot el mes de desembre i fins al dia 6 de gener de 2019. L'emblemàtica Plaça de Bous estarà coberta amb una carpa circular amb calefacció per acollir aquesta completa programació amb propostes d'oci per a totes les edats.

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".